Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Овца: да разлаеш спящите кучета

Овца: да разлаеш спящите кучета

Годината е благоприятна за хората, родени под знака на Овцата – въпреки това в китайската астрология положителните прогнози не са много. Някои звезди са доста негативно подредени.

1931; 1943; 1955; 1967; 1979; 1991; 2003; 2015

Годината е благоприятна за хората, родени под знака – въпреки това в китайската астрология положителните прогнози не са много. Някои звезди са доста негативно подредени. Това е годината на представителите на знака – факт! Но те ще бъдат изправени пред някои предизвикателства, преди да се радват на добрата страна на съдбата си.

Всички, родени в знака Овца ще трябва да са нащрек и с широко отворени очи през цялата година. Ще трябва да решават всички проблеми, които възникват, въпреки, че естествената тенденция ще бъде в посока на растеж.

Приемайте наградите и не позволявайте на стеснителността да спира стъпките ви към успеха. Най-трудната задача ще бъде да се възползвате от щедростта на близките си.

Любов

Това е годината, в която ще получите това, което искате – ще имате подкрепата на половинката или на съпруга си. Старайте се да съхраните това, което имате, а не да насочвате вниманието си към нови хоризонти.

Кариера

Звездата на възможностите се появява в картата ви, което означава положително влияние в професионалната сфера. Успехът е съпътстван и от самота, която е естествен спътник на повечето богати и известни хора.

Финанси

Ще имате късмет, но само ако действате разумно и управлявате паричния си поток балансирано.

Здраве

Има опасност от злополуки през годината, особено с остри предмети – това е влиянието на звездата с име Острието на меча.

През годините ще имате много провокации, което не означава непременно негативен ефект. Опитайте се да избягвате подобни ситуации. Много вероятно е да останете неразбрани в поведението си и да рискувате да развалите отношенията си с околните.

Най-добрите месеци за 2015-та: юли, август, септември, октомври, ноември, декември.

Към какво да се стремите: практичност в ежедневието.

Числата на късмета през 2015-та: 4, 17, 20, 24, 36, 38.

Коментари

Все още няма коментари за "Овца: да разлаеш спящите кучета".

Твоето мнение ще е първо!


Няма коментари

Плъх: по-добрата година

Китайски хороскоп

Плъх: по-добрата година

За представителите на Плъха годината на дървената Овца ще бъде по-добра от предишната. Въпреки някои очаквани катаклизми, годината ще бъде успешна.

Бивол: предизвикателства и възможности

Китайски хороскоп

Бивол: предизвикателства и възможности

2015-та изправя пред истински предизвикателства родените в годината на Бивола. Това е така поради факта, че Овцата, която е осмият знак в китайския зодиак, се противопоставя на Бивола, който е вторият.

Тигър: магията на успеха

Китайски хороскоп

Тигър: магията на успеха

На пръв поглед енергиите на Тигъра и на Овцата не се съвместяват. Последният знак е свързан с миролюбивото общуване и избягване на крайностите.

В новия брой

Корицата на ELLE с Койна Русева