С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Овца: приключения, пътувания и нови преживявания

Овца: приключения, пътувания и нови преживявания

Годината е благоприятна за хората, родени под знака на Овцата – ще получите отговори на много въпроси в личен и служебен план.

1931; 1943; 1955; 1967; 1979; 1991; 2003; 2015

Родените под знака на Овцата са хора, които имат визия за всяко нещо в живота си. Те са прагматични, не се оставят емоциите да ги владеят и обичат да се възползват от всяка възможност в живота си. Те са хора, които следят първо за личните си интереси, после за общото благо. Сред негативните им качества е колебливостта, която ги завладява понякога, и прекалената мнителност.

2017 ще е пълна с приключения, пътувания и нови преживявания. Годината ще ви донесе успехи в много начинания, върху които работите от години. Годината на Петела ще е период, в който ще получите отговори на много въпроси в личен и служебен план. Промените ще са ваш редовен спътник. Бъдете предпазливи във финансово отношение и ако имате колебания, консултирайте се с компетентен доверен човек.

Коментари

Все още няма коментари за "Овца: приключения, пътувания и нови преживявания".

Твоето мнение ще е първо!


Няма коментари

Плъх: по-добрата година

Китайски хороскоп

Плъх: благоприятна в здравословно отношение

Родените под знака на Плъха са интелигентни и любопитни. Харизматични са и обичани от околните. Понякога Плъха е упорит и има склонност да поставя личните си интереси пред общото благо както в личен, така и в професионален план.

Бивол: огромен напредък в кариерата

Китайски хороскоп

Бивол: огромен напредък в кариерата

В личен план Годината на Петела не е подходяща за правене на сериозни стъпки като брак, дете, годеж, започване на общо съжителство.

Тигър: нови приятели

Китайски хороскоп

Тигър: нови приятели

Това е годината, в която ще откриете кои са най-ценните хора около вас.

В новия брой

Лейди Гага на корицата на новия брой на сп. ELLE