Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Петел: целите трябва да бъдат точни

Петел: целите трябва да бъдат точни

Представителите на знака Петел трябва да правят много точни и прецизни крачки, за да осъществят целите си.

1921; 1933; 1945; 1957; 1969; 1981; 1993; 2005

Представителите на знака Петел трябва да правят много точни и прецизни крачки, за да осъществят целите си. Това е единственият начин за успех. Не оставяйте нещата на риска – може да изпаднете в зависимости. Всеки възникващ проблем трябва да го решавате навреме. Възможно е да започнете да изпитвате чувство на нервност, което ще продължи дълго. На хоризонта се задава промяна – мислете за бъдещето си.

Поемайте инициатива в решенията, не чакайте да бъдете принудени да действате. Тази година знаете какво искате и сте готови да направите жертви.

Любов

Може да се каже, че във всичко, което е свързано с любовта, ще имате късмет. Ще бъдете подкрепяни и ще чувствате, че сте обичани. Това ще ви стимулира да постигате целите си.

Годината е добра за започване на сериозна любовна връзка и за брак.

Кариера

Ще трябва да се научите да действате под постоянно напрежение. Преди всички ще трябва да реагирате интелигентно и да не пренебрегвате детайлите. Представителите на знака трябва да действат с необходимата компетентност, за да не бъдат заподозрени в грешки и слабости. Ще има месеци, в които ще бъдат компенсирани с признание за успехите си.

Финанси

Парите ще са факт, но не вследствие на някаква гениална идея, а като резултат от добре обмислена и следвана стратегия. Контролът трябва да пада върху разходите.

Здраве

Като цяло здравето ви няма да ви създава проблеми, но е необходимо да повдигате защитните сили на организма. Избягвайте натрупването на стрес и поддържайте баланса.

Най-малките грешки през годината може да ви струват много. Спазвайте закона и законите на морала. Годината представлява своеобразен тест за самочувствието ви – противопоставяйте се смело на всичко, с което не сте съгласни, но бъдете подготвени.

Най-добрите месеци за 2015-та: април, юли, август, октомври и декември.

Към какво да се стремите: здравословен начин на живот и използване на здрав разум.

Числата на късмета през 2015-та: 2, 16, 21, 28, 44, 47.

Коментари

Все още няма коментари за "Петел: целите трябва да бъдат точни".

Твоето мнение ще е първо!


Няма коментари

Плъх: по-добрата година

Китайски хороскоп

Плъх: по-добрата година

За представителите на Плъха годината на дървената Овца ще бъде по-добра от предишната. Въпреки някои очаквани катаклизми, годината ще бъде успешна.

Бивол: предизвикателства и възможности

Китайски хороскоп

Бивол: предизвикателства и възможности

2015-та изправя пред истински предизвикателства родените в годината на Бивола. Това е така поради факта, че Овцата, която е осмият знак в китайския зодиак, се противопоставя на Бивола, който е вторият.

Тигър: магията на успеха

Китайски хороскоп

Тигър: магията на успеха

На пръв поглед енергиите на Тигъра и на Овцата не се съвместяват. Последният знак е свързан с миролюбивото общуване и избягване на крайностите.

В новия брой

Корицата на ELLE с Койна Русева