С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Петел: ще срещнете сродната си душа

Петел: ще срещнете сродната си душа

Представителите на знака Петел трябва да правят много точни и прецизни крачки, за да осъществят целите си.

1921; 1933; 1945; 1957; 1969; 1981; 1993; 2005

Родените под знака на Петела са хора на крайностите. Понякога са ексцентрични, шумни и забавни, понякога са притворени, консервативни и много обрани в поведението си. Петелът е човек, който успешно се справя с много задачи едновременно. Петелът обича лъскавите и луксозни неща, държи на скъпите стоки и на това как нещо изглежда в очите на околните

2017 е изпълнена с успехи за вас, ако сте зодия Петел. Бъдете смели и уверени във всичко, с което се заемете. Годината ще е успешна в професионален план. В личен план очаквайте да срещнете сродната си душа и не забравяйте да търсите баланса между служебно и лично.

Коментари

Все още няма коментари за "Петел: ще срещнете сродната си душа".

Твоето мнение ще е първо!


Няма коментари

Плъх: по-добрата година

Китайски хороскоп

Плъх: благоприятна в здравословно отношение

Родените под знака на Плъха са интелигентни и любопитни. Харизматични са и обичани от околните. Понякога Плъха е упорит и има склонност да поставя личните си интереси пред общото благо както в личен, така и в професионален план.

Бивол: огромен напредък в кариерата

Китайски хороскоп

Бивол: огромен напредък в кариерата

В личен план Годината на Петела не е подходяща за правене на сериозни стъпки като брак, дете, годеж, започване на общо съжителство.

Тигър: нови приятели

Китайски хороскоп

Тигър: нови приятели

Това е годината, в която ще откриете кои са най-ценните хора около вас.

В новия брой

Лейди Гага на корицата на новия брой на сп. ELLE