Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Плъх: по-добрата година

Плъх: по-добрата година

За представителите на Плъха годината на дървената Овца ще бъде по-добра от предишната. Въпреки някои очаквани катаклизми, годината ще бъде успешна.

1924; 1936; 1948; 1960; 1972; 1984; 1996; 2008

За представителите на Плъха годината на дървената Овца ще бъде по-добра от предишната. Въпреки някои очаквани катаклизми, годината ще бъде успешна. Успехът ще дойде вследствие на положените усилия и последователните действия през цялата 2014-та. Промените вероятно ще настъпят неусетно и без да привличат внимание, но със сигурност представителите на знака ще се сблъскат с елемента на изненадата. Приключението е зад ъгъла, затова бъдете готови! През втората половина на годината има благоприятни условия за развитие в кариерата.

Въпреки позитивните очаквания, не трябва да мислите, че годината ще мине без затруднения.

Любов

Интересна ще бъде годината за по-младите и за тези, които не са обвързани – ще бъдете атрактивни и динамични през цялата година. За обвързаните тенденцията е към полагане на повече усилия за стабилизирането и спокойствието в семейния живот.

Кариера

През годината трябва да обръщате повече внимание на отношенията си с колегите. Това е Ахилесовата ви пета в годината на дървената Овца. При евентуално израстване в кариерата има опасност да попаднете в изолация в офиса.

Финанси

Обърнете внимание на развитието на бизнеса, особено ако е в сферата на селското стопанство и водите. Ако не сте организирали управлението, има опасност да претърпите загуби в края на 2015 година. Това е само знак, което не означава, че непременно лошите неща ще се случат.

Здраве

Това е силната ви година и здравни проблеми са малко вероятни. Организмът ще има достатъчно енергия, за да се справи с всеки опит за нарушаване на баланса му.

Много е важно в кризисни ситуации да обръщате внимание повече на чувствата на хората. Бъдете тактични. Способността ви да влияете върху хората е половината път в решаването на каквито и да било проблеми.

Най-добри месеци през 2015-та: януари, февруари, май, юли и декември.

Към какво да се стремите: свобода да следвате сърцето си.

Числата на късмета през 2015-та: 5, 12, 17, 24, 31, 42

Коментари

Все още няма коментари за "Плъх: по-добрата година".

Твоето мнение ще е първо!


Няма коментари

Бивол: предизвикателства и възможности

Китайски хороскоп

Бивол: предизвикателства и възможности

2015-та изправя пред истински предизвикателства родените в годината на Бивола. Това е така поради факта, че Овцата, която е осмият знак в китайския зодиак, се противопоставя на Бивола, който е вторият.

Тигър: магията на успеха

Китайски хороскоп

Тигър: магията на успеха

На пръв поглед енергиите на Тигъра и на Овцата не се съвместяват. Последният знак е свързан с миролюбивото общуване и избягване на крайностите.

Заек: благоприятна година

Китайски хороскоп

Заек: благоприятна година

Годината е добра за родените под знака на Заека, но те трябва да направят усилия да запазят това и да се възползват максимално от предоставените им възможности.

В новия брой

Корицата на ELLE с Койна Русева