Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Тигър: магията на успеха

Тигър: магията на успеха

На пръв поглед енергиите на Тигъра и на Овцата не се съвместяват. Последният знак е свързан с миролюбивото общуване и избягване на крайностите.

1926; 1938; 1950; 1962; 1974; 1986; 1998; 2010

На пръв поглед енергиите на Тигъра и на Овцата не се съвместяват. Последният знак е свързан с миролюбивото общуване и избягване на крайностите. Докато Тигърът е предразположен към поемане на големи предизвикателства и радикални стъпки в живота. Затова на представителите на този знак ще им се струва, че всичко е прекалено бавно и безинтересно.

С течение на месеците ще осъзнаят, че нещата не са точно такива. 2015 година може да бъде по-скоро конструктивна и позитивна за знака Тигър. Колкото повече опити се правят, толкова по-вероятен е успехът. Хаосът от миналото е към своя край, а тази година неприятните изненади ще са доста по-малко. Концентрирайте се върху разширяването на творческите хоризонти. Не се колебайте да търсите помощ. Постарайте се да спестите пари в брой.

Любов

Звездите прогнозират щастлив семеен живот, а за тези, които не са в двойка, се задават интересни събития в любовен план.

Кариера

Годината безспорно ще бъде положителна – очаквайте израстване в социалната стълбица. Вероятно ще се увеличи заетостта ви, но едновременно с това ще бъдете и доста по-способни да поемате трудности и натоварване.

Финанси

Бъдете предпазливи – символиката на подредбата на звездите предвещава нестабилни основи на всяко начинание. Внимавайте за най-малките заплахи – може да се окажат рискови.

Здраве

Физическото и психическото здраве ще бъде един от най-силните активи на представителите на знака Тигър. Чувството, че сте силни и здрави ви помага да гледате по-позитивно на живота. Късметът е с вас.

Вълшебната дума за Тигъра през 2015 година е концентрация. С правилна настройка и нагласа ще постигнете почти всичко, което сте набелязали. Ако обаче се заслепите от собствената си амбиция и успех, има вероятност да проиграете късмета си.

Най-добрите месеци за 2015-та: февруари, март, юни и ноември.

Към какво да се стремите: бъдете сериозни и искрени.

Числата на късмета през 2015-та: 4, 17, 23, 30, 33, 41.

Коментари

Все още няма коментари за "Тигър: магията на успеха".

Твоето мнение ще е първо!


Няма коментари

Плъх: по-добрата година

Китайски хороскоп

Плъх: по-добрата година

За представителите на Плъха годината на дървената Овца ще бъде по-добра от предишната. Въпреки някои очаквани катаклизми, годината ще бъде успешна.

Бивол: предизвикателства и възможности

Китайски хороскоп

Бивол: предизвикателства и възможности

2015-та изправя пред истински предизвикателства родените в годината на Бивола. Това е така поради факта, че Овцата, която е осмият знак в китайския зодиак, се противопоставя на Бивола, който е вторият.

Заек: благоприятна година

Китайски хороскоп

Заек: благоприятна година

Годината е добра за родените под знака на Заека, но те трябва да направят усилия да запазят това и да се възползват максимално от предоставените им възможности.

В новия брой

Корицата на ELLE с Койна Русева