С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Тигър: нови приятели

Тигър: нови приятели

Това е годината, в която ще откриете кои са най-ценните хора около вас.

1926; 1938; 1950; 1962; 1974; 1986; 1998; 2010

Представителите на зодия Тигър притежават магнетизъм и имат силно присъствие. Те не обичат ограниченията и ако някой се опитва да им постави забрана, са склонни да изпадат в отчаяние и депресия. Тигрите са родени лидери както в личен план, така и на работа. Родените под знака на Тигъра са добри оратори и обичат да са център на внимание. Сред негативните им качества са негативизмът, който често изпитват.

Ако сте родени под знака на Тигъра, очаквайте подобряване на отношенията с приятелите си. Това е годината, в която ще откриете кои са най-ценните хора около вас и ще се сближите с тях. В личен план Годината на Петела не е подходяща за правене на сериозни стъпки като брак, дете, годеж, започване на общо съжителство. В кариерата обаче ви очаква огромен напредък.

Коментари

Все още няма коментари за "Тигър: нови приятели".

Твоето мнение ще е първо!


Няма коментари

Плъх: по-добрата година

Китайски хороскоп

Плъх: благоприятна в здравословно отношение

Родените под знака на Плъха са интелигентни и любопитни. Харизматични са и обичани от околните. Понякога Плъха е упорит и има склонност да поставя личните си интереси пред общото благо както в личен, така и в професионален план.

Бивол: огромен напредък в кариерата

Китайски хороскоп

Бивол: огромен напредък в кариерата

В личен план Годината на Петела не е подходяща за правене на сериозни стъпки като брак, дете, годеж, започване на общо съжителство.

Заек: не поемайте рискове

Китайски хороскоп

Заек: не поемайте рискове

В Годината на Петела късметът не е на ваша страна в личен план и са възможни проблеми.

В новия брой

Лейди Гага на корицата на новия брой на сп. ELLE