С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Заек: не поемайте рискове

Заек: не поемайте рискове

В Годината на Петела късметът не е на ваша страна в личен план и са възможни проблеми.

1927; 1939; 1951; 1963; 1975; 1987; 1999; 2011

Представителите на зодия Заек са консервативни и резервирани хора. Не са многословни, но пък са много дипломатични. Представителите на зодия Заек са независими и не обичат някой да им налага своето мнение. Привързани са към дома и семейството, докато кариерата за тях е на заден план. Сред негативните им качества е силно изразената критичност и склонността да мързелуват, ако не се чувстват емоционално добре.

Понеже Заекът е противоположен знак на Петела, е добре Зайците да са по-предпазливи. Не предприемайте рискови инвестиции, големи крачки в личен и професионален план. Промените са рисковани и трябва да сте "опипали" добре почвата, преди да пристъпите към нещо ново. Късметът не е на ваша страна в личен план и са възможни проблеми. Отдайте се на близките си хора и бъдете внимателни с новите познанства.

Коментари

Все още няма коментари за "Заек: не поемайте рискове".

Твоето мнение ще е първо!


Няма коментари

Плъх: по-добрата година

Китайски хороскоп

Плъх: благоприятна в здравословно отношение

Родените под знака на Плъха са интелигентни и любопитни. Харизматични са и обичани от околните. Понякога Плъха е упорит и има склонност да поставя личните си интереси пред общото благо както в личен, така и в професионален план.

Бивол: огромен напредък в кариерата

Китайски хороскоп

Бивол: огромен напредък в кариерата

В личен план Годината на Петела не е подходяща за правене на сериозни стъпки като брак, дете, годеж, започване на общо съжителство.

Тигър: нови приятели

Китайски хороскоп

Тигър: нови приятели

Това е годината, в която ще откриете кои са най-ценните хора около вас.

В новия брой

Лейди Гага на корицата на новия брой на сп. ELLE