С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Змия: не се поддавайте на емоциите

Змия: не се поддавайте на емоциите

Ако сте родени под знака на Змията, ви очакват много щастливи събития през годината

1929; 1941; 1953; 1965; 1977; 1989; 2001; 2013

Родените под знака на Змията са страстни хора. Те са прозорливи и пъргави. Обичат тайнственото и мистериозното, макар да не говорят открито по темата. Те държат на материалното. Сред негативните качества е склонността им да спорят и да се оплакват.

Ако сте родени под знака на Змията, ви очакват много щастливи събития през годината, както в личен, така и в професионален план. Ако сте сами, очаквайте да срещнете партньор, който ви разбира и уважава. Онези от вас, които са в сериозна връзка, може да имат съмнения към партньора си, но не се поддавайте на емоциите.

Коментари

Все още няма коментари за "Змия: не се поддавайте на емоциите".

Твоето мнение ще е първо!


Няма коментари

Плъх: по-добрата година

Китайски хороскоп

Плъх: благоприятна в здравословно отношение

Родените под знака на Плъха са интелигентни и любопитни. Харизматични са и обичани от околните. Понякога Плъха е упорит и има склонност да поставя личните си интереси пред общото благо както в личен, така и в професионален план.

Бивол: огромен напредък в кариерата

Китайски хороскоп

Бивол: огромен напредък в кариерата

В личен план Годината на Петела не е подходяща за правене на сериозни стъпки като брак, дете, годеж, започване на общо съжителство.

Тигър: нови приятели

Китайски хороскоп

Тигър: нови приятели

Това е годината, в която ще откриете кои са най-ценните хора около вас.

В новия брой

Лейди Гага на корицата на новия брой на сп. ELLE