Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Змия: време за пътешествия

Змия: време за пътешествия

2015-та ще бъде доста по-добра година от предишната, въпреки че ще продължават да съществуват въпроси за решаване.

1929; 1941; 1953; 1965; 1977; 1989; 2001; 2013

2015-та ще бъде доста по-добра година от предишната, въпреки че ще продължават да съществуват въпроси за решаване. Пътят към успеха за представителите на знака е свързан с фокусиране върху техните собствени проблеми, без да се месят в делата на други хора.

На звездната карта се появява звездата на Пътуващия кон, което означава, че ви предстоят много благоприятни моменти за пътешествия. Контактите с чужбина са с положителен знак.

Годината предоставя възможност за изграждане на отношения, които ще ви бъдат от полза в бъдеще. Необходимо е да оставите нещата да се уталожат и да се отдадете на размишления. Няма нужда да бързате, нито да се притеснявате. Подходящи дестинации са крайбрежните, където може да се забавлявате максимално. Проблемите може да се появят у дома, където най-малко ги очаквате.

Любов

Важно е да не очаквате големи промени в тази сфера. Ако нещо положително е на път да се случи, то ще се случи, но спонтанно, без да го провокирате. От друга страна отношенията с половинките ви (в семейството или не) ще бъдат максимално естествени и здрави.

Кариера

Следвайте консервативна и отбранителна стратегия  - стремете се да запазите това, което сте постигнали до момента. Прогресът ви е подпомогнат от добрия късмет. Като цяло годината е благоприятна за инициативи, свързани с други страни и чуждестранни контакти.

Финанси

Внимавайте разходите ви да не надвишават доходите ви. Контролирайте баланса си, тъй като изкушенията са наистина големи.

Здраве

Спокойствието ви няма да бъде нарушавано от особени проблеми – възползвайте се от физическото си и психическо благополучие.

Смята се, че хората, родени в годината на Змията притежават магическа сила, но предизвикателството е да се научите да се справяте с тази сила. Може да творите чудеса, но може да си навлечете и проблеми. Заредете се с търпение – чакането ще си заслужава.

Най-добрите месеци за 2015-та: април, юли, август, септември и декември.

Към какво да се стремите: балансиране в личния живот.

Числата на късмета през 2015-та: 3, 6, 17, 25, 32, 40

Коментари

Все още няма коментари за "Змия: време за пътешествия".

Твоето мнение ще е първо!


Няма коментари

Плъх: по-добрата година

Китайски хороскоп

Плъх: по-добрата година

За представителите на Плъха годината на дървената Овца ще бъде по-добра от предишната. Въпреки някои очаквани катаклизми, годината ще бъде успешна.

Бивол: предизвикателства и възможности

Китайски хороскоп

Бивол: предизвикателства и възможности

2015-та изправя пред истински предизвикателства родените в годината на Бивола. Това е така поради факта, че Овцата, която е осмият знак в китайския зодиак, се противопоставя на Бивола, който е вторият.

Тигър: магията на успеха

Китайски хороскоп

Тигър: магията на успеха

На пръв поглед енергиите на Тигъра и на Овцата не се съвместяват. Последният знак е свързан с миролюбивото общуване и избягване на крайностите.

В новия брой

Корицата на ELLE с Койна Русева