С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Четиво в чевъртък: Рецепти за любов и убийство

Тереза Восканян • 17.05.2018

Изключителен микс от криминална интрига, любов и кулинарни предизвикателства!

Четиво в чевъртък: Рецепти за любов и убийство

Действието в книгата на Сали Андрю се развива сред екзотиката на природния резерват Клайн Кару в Южна Африка.

Главната героиня тани (превежда се „леля“) Мария обича да готви и списва кулинарна рубрика в местния вестник. Там работят още главната редакторка Хати и Джес – млада репортерка. По идея на Хати рубриката започва да помества освен кулинарни и различни житейски съвети. Тя бързо набира скорост и се превръща в отдушник за местните.


7 КНИГИ, КОИТО РЕДАКТОРИТЕ НА ELLE ЩЕ ЧЕТЕМ ПРЕЗ ПОЧИВНИТЕ ДНИ


Сред купищата писма, които получават, се откроява едно анонимно писание от отчаяна жена. Само след дни Мартин, авторката на писмото, е намерена убита, с премазана глава. Тани Мария и Джес решават да започнат собствено разследване. Подозренията им падат върху съпруга на убитата, после върху нейна приятелка, но ситуацията се оказва доста по-заплетена.

Кой се крие зад всичко това? Развръзката е неочаквана, развитието на случаите от читателските писма – интригуващо. А в края на книгата има вкусни рецепти за ценители.

8 нови заглавия в книжния свят

Назад Напред


В новия брой

Корицата на новия брой на сп. ELLE