С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Даваме старт на седмицата с романа на Пиер Льометр

15.10.2018

На 12 октомври излиза романът „Цветовете на пожара”, продължение на всепризнатия шедьовър „Ще се видим там горе”, чиято екранизация е сред акцентите в програмата на кино-литературния фестивал „Синелибри”

Даваме старт на седмицата с романа на Пиер Льометр

„Цветовете на пожара“  ни връща към зимата на 1927 година. След смъртта на банкера Марсел Перикур дъщеря му Мадлен ще наследи финансовата му империя. Но ето че най-неочаквано седемгодишният й син Пол се хвърля от прозореца върху ковчега на дядо си. Оцелява, ала от този трагичен момент нататък животът на майка и син се променя драстично.

Мадлен се сблъсква с алчността и подлостта на обкръжението си в едно време и в една Франция, когато на хоризонта вече засияват цветовете на пожара, който ще изпепели Европа.

ELLE чете: 8 книги за октомрвийските дни

Назад Напред

Унижена, съсипана, Мадлен ще намери сили и ще прояви чудеса от изобретателност, впускайки се в невероятно приключение, чиято цел е да отмъсти – за чиста радост на читателите – на всички изпречили се на пътя й. 

Мъст, достойна за граф Монте Кристо, от чийто автор Пиер Льометр признава, че е черпил вдъхновение.

Литературен бар в Лондон


В новия брой

Мария Илиева на корицата на новия брой на ELLE