С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Наистина ли психиката ни може всичко?

26.02.2015

Търсим отговорите в бестселъра „Силата на ума“

Наистина ли психиката ни може всичко?

Сила на ума, неврони, психология, мисли, контрол, моделиране на бъдещето – това са ключовите думи в бестселъра на Джеймс Борг "Силата на ума", посветен на необятните възможности на човешката психика, от днес е на пазара.

"Силата на ума" е свежо и провокативно четиво, което ще ви поведе по невронните пътеки на вашия мозък, за да ви покаже как да установите контрол върху своето мислене и да моделирате бъдещето си. Необходимо е да идентифицираме деформираните мисловни модели, за да се преборим с тях, убеждава ни авторът. Ако се научим да управляваме въображението си, то може да ни тласне към успех във всички сфери на живота.

Целта на тази книга е читателят да научи повече и за начина, по който функционира човешкият мозък, както и за особеностите на самия умствен процес.

Джеймс Борг е практикуващ психолог на работното място и бизнес консултант в областта на междуличностните умения и мениджмънта. Кариерата му обхваща реклама, продажби, маркетинг, журналистика, психология на работното място. Автор е също така на бестселърите "Езикът на тялото" и "Изкуството на убеждаването", преведени в повечето страни на света. Със "Силата на ума" Борг успява да ни убеди, че не подсъзнанието, а съзнанието може всичко, стига да установим контрол върху вътрешните си съпротиви.


В новия брой

Мария Илиева на корицата на новия брой на ELLE