Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Гурме


Новогодишен тост с малинов пунш

Гурме

Новогодишен тост с малинов пунш

На прага на Новата година отброяваме минутите и предвкусваме най-сладката целувка за ЧНГ, подправена с ароматни плодове и бренди!

Сладък празник: карамелизирани круши с ванилов сироп

Гурме

Сладък празник: карамелизирани круши с ванилов сироп

Не е нужно да очаквате гости, за да си подсладите живота с този ароматен десерт за ефектно посрещане на Новата година

2 в 1 – за маса и за украса: коледни топки от козе сирене

Гурме

2 в 1 – за маса и за украса: коледни топки от козе сирене

Вкусни декорации за празничната трапеза, които лесно можете да приготвите и в последния момент

Сладостта на Коледа: печено пиле с мед и горчица

Гурме

Сладостта на Коледа: печено пиле с мед и горчица

Време да се съберем край масата и да опитаме нещо наистина вкусно! Ето и нашия прочит на класиката за Коледната трапеза

Коледа в чаша

Гурме

Коледа в чаша

3 рецепти за сгряващи коктейли и празнично настроение

Греяно вино с печен портокал и порто

Гурме

Греяно вино с печен портокал и порто

Пренасяме се в Коледата на Дикенс, за да отпием от рецептата, сгрявала Викторианска Англия

Тиквени равиоли с маслен сос

Гурме

Тиквени равиоли с маслен сос

Пастата може и да е италиански патент, но пък България е на първо място по производство на тикви в Европа. Една родна версия на гурме класиката!

Фитнес меню: здравословен тиквен чипс

Гурме

Фитнес меню: здравословен тиквен чипс

Кой казва, че не може да е хем полезно, хем вкусно! Извличаме всички ползи от есента с нейния главен гурме герой – тиквата

Най-добрата компания на кафето през ноември

Гурме

Най-добрата компания на кафето през ноември

...е вдъхновена от сладостта на тиквата. И е под формата на тиквен пай с дъх на канела, джинджифил и още ароматни подправки!

Гурме в тиква: крем супа със скариди

Гурме

Гурме в тиква: крем супа със скариди

Дори и след Хелоуин тиквата е неизменна част от ноемврийското меню. Една сгряваща рецепта, поднесена в истинска тиква!

В новия брой

Анабел, внучката на Жан-Пол Белмондо позира за корицата на българското издание на сп. ELLE