С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Гурме


Ньоки с тиква, салвия и пармезан

Гурме

Ньоки с тиква, салвия и пармезан

Днес пробвайте нещо по-различно

Кестеновите бисквити на Клод Моне

Гурме

Кестеновите бисквити на Клод Моне

Предлагаме ви рецептата, трансформирана за мъфини

Салата с киноа, кейл и чери домати

Гурме

Салата с киноа, кейл и чери домати

Киноа + кейл = очаквано добра комбинация

Скариди с чесън и пармезан

Гурме

Скариди с чесън и пармезан

Защото сме още на морска вълна

Табуле с нар и мента

Гурме

Табуле с нар и мента

Нещо любимо, нещо свежо

Да си сготвим море: Паеля

Гурме

Да си сготвим море: Паеля

Още идеи с морски дарове ви очакват в септемврийския ELLE

Десерти с летни плодове: Кокосов йогурт на клечка

Гурме

Десерти с летни плодове: Кокосов йогурт на клечка

Вкусна алтернатива на сладоледа от магазина

В новия брой

Анджелина Джоли на корицата на новия брой на ELLE България