С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Гурме


Най-простата рецепта за полента

Гурме

Най-простата рецепта за полента

Какъв е трикът, за да приготвите едно от най-лесните ястия

Кафето е култура, но и страст

Гурме

Кафето е култура, но и страст

Saeco и Йордан Дъбов показаха как се прави първокласно кафе у дома със Saeco Incanto

ELLE България в лабораторията на „ЕЛ БУЛИ“

Гурме

ELLE България в лабораторията на „ЕЛ БУЛИ“

Шеф готвачът Феран Адриа: „От куизин“ кухнята е като „от кутюр“ модата

Зимен микс от... здраве

Гурме

Зимен микс от... здраве

Ядки с шоколад – направете си сами десерт за всеки ден

Иван Звездев

Гурме

Искате ли да спестявате, докато готвите?

Иван Звездев ще ви покаже как с видео урок

Тиквен пай, но здравословен

Гурме

Тиквен пай, но здравословен

Най-лесният сладкиш, който някога сте правили

Рататуй за есента

Гурме

Есента е тук: сгответе рататуй!

Това вегетарианско ястие дава витамини и усещане за уют

Ноември предлага гурме наслади

Гурме

Ноември предлага гурме наслади

На 4-тия Гастрономически Фестивал Премиер ще видите от тайнствата на кухнята в Атон до съвременни иновационни тенденции в кухнята

В новия брой

Скарлет Йохансон на корицата на сп. ELLE.