С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Гурме


Закуска на тревата

Гурме

Закуска на тревата

Време е за пикник! Напълнете кошницата с 4 лесни, бързи и вкусни предложения

Фреш от диня и джиндър: защо да го направите?

Гурме

Фреш от диня и джиндър: защо да го направите?

Защото този фреш лесно може да се превърне в нещо друго: вижте в какво

Време е за плодова фиеста!

Гурме

Време е за плодова фиеста!

Споделяме 3 от любимите ни изкусителни десерти от летни плодове

Три ястия за домашната ви таверна

Гурме

Три ястия за домашната ви таверна

Един от най-известните готвачи на Халкидики – Михалис Делитанасис, ни дава няколко свежи идеи за средиземноморско меню

Череши: задължително е да ги ядете сега!

Гурме

Череши: задължително е да ги ядете сега!

10 причини да включите тези плодове в менюто си, докато все още са на пазара

Бъди Валастро и съпругата му бяха очаровани от топлото посрещане в Белград

Гурме

Среща на живо с Бъди Валастро - "Кралят на тортите", който сбъдва мечти!

БГ победителката в конкурса за лична среща с известния сладкар от TLC вече се завърна от Белград, заредена с емоции, впечатления… и снимки

Паста със спанак и рикота

Гурме

Паста със спанак и рикота

Отнема минути да се приготви, но е с дълбок и свеж вкус

Спечелете пътуване до Белград с TLC и ELLE: финал!

Гурме

Спечелете пътуване до Белград с TLC и ELLE: финал!

Вижте името на победителя, който ще се срещне на живо с "Кралят на тортите" Бъди Валастро

Барманът Давиде Форназиеро – лицето на APEROL и CAMPARI за Европа.

Гурме

Време е за италиански дъх на лято

Още тази вечер си сипете оранжево питие и се насладете на перфектния баланс

Бъди Валастро

Гурме

Спечелете пътуване до Белград с TLC и ELLE

...за да се срещнете на живо с "Кралят на тортите" Бъди Валастро!

В новия брой

Мартенската корица на сп. ELLE.