Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Гурме


Цветя на масата: салата с печено цвекло и фенел

Гурме

Цветя на масата: салата с печено цвекло и фенел

Когато говорим за вкус и гурме, и копърът е цвете! Но не за мирисане, а за красиво поднесено ядене

Най-красивата супа: с грах, мента и... теменужки

Гурме

Най-красивата супа: с грах, мента и... теменужки

Защото мястото не цветята не е само във вазата, а и в чиниите!

Швейцарска компания създаде нов вид шоколад

Гурме

Швейцарска компания създаде нов вид шоколад

Шоколадът се нарича Ruby и е дело на Barry Callebaut

Мини бургери от гъби

Гурме

Мини бургери от гъби

Кой каза, че бургерите са в калорични питки от хляб и че са непременно в размер XL?!

Карамелизиран ананас

Гурме

Карамелизиран ананас

Нова порция грил изкушения, този път – вегетариански, при това – сладки!

Телешки медальони с билково сирене

Гурме

Телешки медальони с билково сирене

В сезона на изнесеното готвене местим кухнята навън и се събираме край барбекюто за порция грил изкушения

Скаридени шишчета със сос „Сатай“

Гурме

Скаридени шишчета със сос „Сатай“

Развихрете въображението си над скарата и заменете месото на грила с морски дарове. Сега им е сезонът – и на тях, и на барбекюто!

Сладостта на сезона: ягодова супа с аранчини

Гурме

Сладостта на сезона: ягодова супа с аранчини

Или как да комбинирате плодовия вкус с уникалните оризови кюфтенца от сирена!

Чесново черешово гаспачо

Гурме

Чесново черешово гаспачо

Още една невъзможно вкусна двойка си дава среща при плодовите супи

В новия брой

Ана Иванович на корицата на ELLE