С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Гурме


Зимно попадение: конфитюр с люти чушки

Гурме

Зимно попадение: конфитюр с люти чушки

Ще го оцените в комбинация с хубави сирена, като сос към някое месно ястие или като дип, поднесен заедно с любимия ви домашен чипс

Шоколадовият десерт, от който няма да напълнеете

Гурме

Шоколадовият десерт, от който няма да напълнеете

Можете да ядете това сладко изкушение без грам притеснение за линията си!

Късна закуска по арабски

Гурме

Късна закуска по арабски

Тази традиционна закуска от Близкия Изток е толкова хранителна (и пикантна), че можете да я сервирате и като основно ястие!

Новогодишен тост с малинов пунш

Гурме

Новогодишен тост с малинов пунш

На прага на Новата година отброяваме минутите и предвкусваме най-сладката целувка за ЧНГ, подправена с ароматни плодове и бренди!

Сладък празник: карамелизирани круши с ванилов сироп

Гурме

Сладък празник: карамелизирани круши с ванилов сироп

Не е нужно да очаквате гости, за да си подсладите живота с този ароматен десерт за ефектно посрещане на Новата година

2 в 1 – за маса и за украса: коледни топки от козе сирене

Гурме

2 в 1 – за маса и за украса: коледни топки от козе сирене

Вкусни декорации за празничната трапеза, които лесно можете да приготвите и в последния момент

Сладостта на Коледа: печено пиле с мед и горчица

Гурме

Сладостта на Коледа: печено пиле с мед и горчица

Време да се съберем край масата и да опитаме нещо наистина вкусно! Ето и нашия прочит на класиката за Коледната трапеза

Коледа в чаша

Гурме

Коледа в чаша

3 рецепти за сгряващи коктейли и празнично настроение

Греяно вино с печен портокал и порто

Гурме

Греяно вино с печен портокал и порто

Пренасяме се в Коледата на Дикенс, за да отпием от рецептата, сгрявала Викторианска Англия

Тиквени равиоли с маслен сос

Гурме

Тиквени равиоли с маслен сос

Пастата може и да е италиански патент, но пък България е на първо място по производство на тикви в Европа. Една родна версия на гурме класиката!

В новия брой

Моделът Алиса Кузенная на корицата на новия брой на сп. ELLE, посветен на ваканцията