С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Гурме


След розовия шоколад идват и розовите бургери

Гурме

След розовия шоколад идват и розовите бургери

Те вече са хит в Азия, където са част от менюто на fast food веригите. Вижте как да си ги направите у дома!

Две в едно: букет, поднесен като сладкиш

Гурме

Две в едно: букет, поднесен като сладкиш

И по-богат на вкусове, и по-елегантен на визия – такъв е нашият ванилов кекс с желирани цветя и горски плодове!

Плодов сладолед с теменужки

Гурме

Плодов сладолед с теменужки

Сладоледът на клечка не е въпрос на сезон, а на настроение. Ще запазите лятното с тази бърза, свежа и цветна рецепта!

Ароматен коктейл с розе и рози

Гурме

Ароматен коктейл с розе и рози

Вдигаме тост в името на отминалите топли месеци с любима напитка от лятото

Хамачи с карфиол и макадамия

Гурме

Хамачи с карфиол и макадамия

Срещаме кокосовата сладост с пикантната японска подправка тогараши и украсяваме рибното си ястие с лилав карфиол и ядливи цветя

Цветя на масата: салата с печено цвекло и фенел

Гурме

Цветя на масата: салата с печено цвекло и фенел

Когато говорим за вкус и гурме, и копърът е цвете! Но не за мирисане, а за красиво поднесено ядене

Най-красивата супа: с грах, мента и... теменужки

Гурме

Най-красивата супа: с грах, мента и... теменужки

Защото мястото не цветята не е само във вазата, а и в чиниите!

Швейцарска компания създаде нов вид шоколад

Гурме

Швейцарска компания създаде нов вид шоколад

Шоколадът се нарича Ruby и е дело на Barry Callebaut

Мини бургери от гъби

Гурме

Мини бургери от гъби

Кой каза, че бургерите са в калорични питки от хляб и че са непременно в размер XL?!

В новия брой

Топмоделът Анна Селезньова на корицата на ELLE