С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Гурме


Плодов сладолед с теменужки

Гурме

Плодов сладолед с теменужки

Сладоледът на клечка не е въпрос на сезон, а на настроение. Ще запазите лятното с тази бърза, свежа и цветна рецепта!

Ароматен коктейл с розе и рози

Гурме

Ароматен коктейл с розе и рози

Вдигаме тост в името на отминалите топли месеци с любима напитка от лятото

Хамачи с карфиол и макадамия

Гурме

Хамачи с карфиол и макадамия

Срещаме кокосовата сладост с пикантната японска подправка тогараши и украсяваме рибното си ястие с лилав карфиол и ядливи цветя

Цветя на масата: салата с печено цвекло и фенел

Гурме

Цветя на масата: салата с печено цвекло и фенел

Когато говорим за вкус и гурме, и копърът е цвете! Но не за мирисане, а за красиво поднесено ядене

Най-красивата супа: с грах, мента и... теменужки

Гурме

Най-красивата супа: с грах, мента и... теменужки

Защото мястото не цветята не е само във вазата, а и в чиниите!

Швейцарска компания създаде нов вид шоколад

Гурме

Швейцарска компания създаде нов вид шоколад

Шоколадът се нарича Ruby и е дело на Barry Callebaut

Мини бургери от гъби

Гурме

Мини бургери от гъби

Кой каза, че бургерите са в калорични питки от хляб и че са непременно в размер XL?!

Карамелизиран ананас

Гурме

Карамелизиран ананас

Нова порция грил изкушения, този път – вегетариански, при това – сладки!

Телешки медальони с билково сирене

Гурме

Телешки медальони с билково сирене

В сезона на изнесеното готвене местим кухнята навън и се събираме край барбекюто за порция грил изкушения

Скаридени шишчета със сос „Сатай“

Гурме

Скаридени шишчета със сос „Сатай“

Развихрете въображението си над скарата и заменете месото на грила с морски дарове. Сега им е сезонът – и на тях, и на барбекюто!

В новия брой

МоделътJAQUELINE SAPPERT на корицата на сп. ELLE.