С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Идеалният бански за надарените с голям бюст

Мадлен Николова • 05.06.2019

Препоръчан от жени, които притежават такъв

Идеалният бански за надарените с голям бюст

Лятото е тук, а това носи и ежегодния стресиращ (за повечето от нас) момент: шопингът за бански. Този сложен процес на себеосъзнаване (“Така ли наистина ми изглеждат краката?!“), упрекване (“А онази карта за фитнеса я остави да прашасва, нали...“) и незавидно осветление в съблекалните, което никога не помага на ситуацията. Тази седмица ми се наложи да премина през този специален кръг на ада, но за щастие не бях сама - в компанията ми бяха три приятелки, всички заминаващи на ваканция и всички до една с много по-женствени форми от моите.

Процесът на пазаруване е значително облекчен за мен, тъй като откакто се помня, нося един и същи размер. Наясно съм, че това спестява много време, и се заредих с търпение за дамите от компанията, всяка от които можеше да се похвали с даденостите на Мерилин Монро, естествени или не. За моя изненада, те всички се справиха сравнително бързо и без гласни съвещания избраха един и същи стил: цял бански с едно рамо, но в различни модели и цветове. Отбелязах съвпадението и в отговор получих възхвала в хор към онзи, който е измислил идеята. 

Три от доводите им в полза на банския с едно рамо/презрамка:
- Не оставя шанс за смъкване надолу и същевременно не напомня на плувен екип за басейн.
- Оставя ключицата на показ, което отнема вниманието на погледа към раменете и лицето.
- За разлика от бикините, няма как да забравиш някоя от половинките у дома (легитимен аргумент). 

Вдъхновена от тях, ето селекция на някои от най-красивите бански в този стил в момента на пазара. 

Kласическите

Mango Brigitte | H&M

Тропическите

Lenny Niemeyer | Brigitte | DVF

За смелите

H&M | River Island Araks

 


В новия брой

Анджелина Джоли на корицата на новия брой на ELLE България