С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Орхидеи по залез слънце

Мадлен Николова • 28.01.2019

Моят малък протест срещу носенето на черно цяла зима.

Орхидеи по залез слънце

Около пристанището на Кристиансхаун се намират едни от най-чаровните кафенета в града. Едно от тях предлага страхотна ябълкова торта и изглед към каналите, където спряхме за да документирам един особено не-зимен аутфит. Сакото с принт на орхидеи и statement обеците бяха измъкнати от кутиите с пролетни дрехи (сезонната ми организацията изобщо не е шега). Може би малко избързвам... Но в крайна сметка се радваме на слънчева светлина за ограничено количество часове, и то не всеки ден - а днес беше прекрасно!

Висящите артистични обеци са в състояние да добавят индивидуалност дори и на бяла тениска и чифт дънки, и са хубав аксесоар да имаме подръка. Единственият ми съвет е да сте реалистични в това колко са тежки наистина. Не бихте желали след 4 часа да се чувствате сякаш влачите том на Достоевски от ушната си мида.

Моя приятелка се обръща към тези обувки с "лебедите" - и осъзнавайки приликата, ги харесвам още повече. Нестандартни, удобни и супер островърхи, всичко, което искам от чифт обувки. А и ме карат да се усмихвам, когато погледна надолу. В момента издирвам нови попадения за пролетта - очаквайте резултатите в пост скоро.


В новия брой

Мария Илиева на корицата на новия брой на ELLE