С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Есен с песен: Любимите парчета на редакцията

25.10.2017

ELLE България споделя любимите си песни за сезона

Есен с песен: Любимите парчета на редакцията
 © iStock

С какво асоциираме есента в редакцията на ELLE? С меланхолия, носталгия и много дъжд, но и с любов. Нежна, а понякога и всепоглъщаща любов. Поне това показва плейлистът ни от предпочитани песни.

ИЗБОРЪТ НА ... 

Мария Георгиева - главен редактор 

Защото не само ноември, но и останалите месеци от есента за мен са дъжд, свещи и любов. От онази любов, която понякога кара кръвта ти да кипи, а понякога те полива с леден душ. В истинския живот е така - сезоните и настроенията се сменят, за да не ни е скучно.

Тереза Восканян - онлайн редактор

Есента е старият приятел, с когото обсъждате дълбоките си душевни терзания и разсъждавате над смисъла на живота. Есента търпеливо изслушва тревогите ви, заедно стигате до изводи,а понякога дори дава нов прочит на изминалите ви преживявания. Такава е и моята песен - добре познат текст, но с нов по-сантиментален прочит.

Кристиан Пижов - стилист / онлайн редактор мода

В сезона на носталгията към отминаващото лято, няма нищо по-хубаво от това да си пуснеш една страхотната балада. Да, вярно е, че песента е с тъжен текст, но пък е изпята страхотно и някак те пренася в един друг свят.  

Петра Денчева - зам. главен редактор

A Summer Song на Chad & Jeremy е като есента за мен - сбогуване с лятото, носталгия по всичко отминало и една спокойна липса…

Димитрина Иванова - редактор мода

Моята есен звучи така - меланхолична, но онази меланхолия, която дрезгаво и нежно обгръща с есенна топлина, дори и когато любовта не се е случила. Тази песен те хваща за гърлото, без да оставя тъга и празнота след себе си.

Десислава Ниновска - арт директор

Песента може и сама да говори за себе си.

 

 


В новия брой

Мария Илиева на корицата на новия брой на ELLE