С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Какво се случва, когато VenZy си тананика?

11.02.2015

Новият проект на VenZy и Били Хлапето казва всичко

VenZy
VenZy

Ремикс преди оригинала на песента – това е редът, по който ще излезе на пазара общият проект на VenZy и Били Хлапето с името “Кажи ми вече всичко”. Песента се ражда случайно – след като VenZy чува запис в студиото на Монте Мюзик и изтананиква рефрена.

Сингълът излиза в ремиксирана версия (DiMO BG), а оригиналната музика е на Веселин Ценов - Algoriddim, Илия Григоров, Били Хлапето и VenZy, текстът – на Били Хлапето, Графа, Илия Григоров и VenZy, а силното видео – на Виктор Антонов - Rikk. След ремикс версията на „Кажи ми вече всичко“ ще излезе и оригиналът на песента с отделно видео.

Били Хлапето
Били Хлапето

Оригиналната версия на песента е с малко по-меланхоличен звук и по-различна емоционалност. По покана на Графа в проекта се включва DiMO BG и мигове след като я чува, представя идея за версия с по-клубен саунд, което добавя огромна доза интензивност и дълбочина в песента. Продуцентите са толкова впечатлени от него, че решават да го издадат преди оригинала.

В очакване сме и на автентичния звук на „Кажи ми вече всичко“!

 


В новия брой

Алекс Петканова с малкия Габриел на корицата на новия брой на ELLE