С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

2016-та за "Ивет фешън" ще бъде космическа

17.12.2015

Шест от топ-моделите на агенцията позират пред фотообективa на Васил Германов за годишния календар

2016-та за "Ивет фешън" ще бъде космическа

Повече от 10 години модната агенция “Ивет Фешън“ представя уникален проект с истинска колекционерска стойност – луксозно тематични издание на календар, който се пeчата в лимитиран тираж и е комплимент към всички клиенти и партньори на агенцията.

Тази година кадрите са дело на един от най-добрите модни фотографи Васил Германов и на неговия екип. Пред обектива му застанаха три от най-успелите модели на агенцията - Нора Шопова, Екатерина Куцарева и Ваня Билева. Освен тях в космически кадри бяха запечатани и лицата на три от най-новите и обещаващи модели на „Ивет фешън” с летящ старт в модните среди както в България, така и в чужбина - Ванеса Тонова, Деси Савова и Елена Благова.

Изданието за 2016-та неслучайно е наречено "Cosmic touch" - цялостната концепция е вдъхновена от космоса и зодиакалните знаци. Сюрреалистичните кадри имат за цел за покажат космическите темпове, с които модата и модният свят се развиват и променят постоянно. Календарът е познат на ценителите с тематичното си излъчване актуално за годината на издаване.

„Космосът не вълнува единствено литературата и киното. Тази материя оформя нова визия за света, която надхвърля границите на въпросните жанрове и преминава и към модата. Често обаче се случва и обратното: космическите реалности, пресъздаващи миналото, настоящето или бъдещето, попиват внушения от модата и дефилетата”, споделя подробности около замисъла на концепцията на календара Ивет Григорова, собственик на агенцията.

Нора Шопова в кадър от календара за 2016-та на модна агенция "Ивет Фешън"
Нора Шопова в кадър от календара за 2016-та на модна агенция "Ивет Фешън"

Традиционно календарът на „Ивет фешън“ беше представен на бляскаво модно парти в клуб Карусел снощи, на 16 декември. Агенцията събра най-красивите и успешни свои модели. На поканата с видимо удоволствие се отзоваха и известни и популярни лица от родния шоубизнес и корпоративните среди. Настроението на партито бе подгрявано от Криско. А всички гости имаха привилегията първи да получат емблематичния календар за 2016г.

Календар за 2016-та на модна агенция "Ивет Фешън"

Назад Напред

Автор Люба Вангелова  


В новия брой

Алекс Петканова с малкия Габриел на корицата на новия брой на ELLE