С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Ана Пападопулу влиза в новия сезон на „Откраднат живот“

Петра Денчева • 19.07.2018

Юлиан Вергов се завръща променен и влюбен в спешното на хитовата българска продукция

Юлиан Вергов и Ани Пападопулу
Юлиан Вергов и Ани Пападопулу © Красена Ангелова/NOVA

Снимките на шестия сезон от родния медицински сериал „Откраднат живот“ вече текат – за пореден път с впечатляващ актьорски състав и интригуващи сюжетни линии. Една от първите новини на снимачната площадка е завръщането на Юлиан Вергов, когото зрителите видяха в ролята на доцент Банков – директорът на болницата, в четвъртия сезон на продукцията.

Любовната история

„В този сезон Банков е много по-различен от преди, по-освободен“, издава актьорът, който отново облича лекарската престилка. „По-интересното е да видим как доцентът се справя в болницата без да е директор. В любовта ще има пикове и спадове, както във всяка любовна история.“

След като в четвърти сезон героят на Юлиан Вергов отпътува за Германия, сега той ще се завърне, за да оглави една от централните сюжетни линии в компанията на своята половинка Ева – събудилата се от кома негова съпруга.

Юлиан Вергов и Ани Пападопулу
Юлиан Вергов и Ани Пападопулу © Красена Ангелова/NOVA

Новата героиня

Любимата на доцента ще бъде изиграна от актрисата Ана Пападопулу, която не скри емоцията от присъединяването си към екипа:

„Звъннах на един от първите ми братовчеди, който е анестезиолог, и го помолих за консултация за пациент след кома. Той ме попита изненадан: „Tи ще си жената на Юлиан, която чакаме цял сезон да се събуди?“. Стана ми толкова приятно“, споделя актрисата минути преди да влезе за първи път в образа на Ева.


РАЛИЦА ПАСКАЛЕВА ОТ "ОТКРАДНАТ ЖИВОТ" СТАНА МАЙКА


„Героят на Юлиан има сериозно предизвикателство, а тази на Ани Пападопулу носи изключителна човешка история“, коментира продуцентът на сериала на NOVA – Евтим Милошев.

Евтим Милошев
Евтим Милошев © Красена Ангелова/NOVA

„В действителност на всички ни се случват едни и същи неща – влюбваме се, разлюбваме се, обичаме се. За нас важното е да покажем как преминаваме през тези емоции и как се справяме с тях.“ Освен с любимите образи от „Откраднат живот“, кастът ще бъде допълнен и с още големи имена от българското кино, които предстои да бъдат обявени.


ЮЛИАН ВЕРГОВ СТАНА ГИД ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО


 


В новия брой

Алекс Петканова с малкия Габриел на корицата на новия брой на ELLE