С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Фарел Уилямс навлиза в нова сфера

19.02.2015

Човекът „Happy” ще издава книга за деца

Фарел Уилямс и Карл Лагерфелд
Фарел Уилямс и Карл Лагерфелд © Chanel press office

Издателството Putnam Books for Young Readers обяви, че предстои да пусне на пазара детска книга, която е в съавторство с музиканта Фарел Уилямс. 41-годишният изпълнител ще участва в арт-проекта заедно с художника Даниел Аршам. Музикантът ще навлезе дълбоко в дебрите на литературното изкуство, като плановете са за издаването на четири книги.

Може да се каже, че Фарел се нарежда в редицата на музикантите, които сменят включват в творческите си изяви и децата наред с Мадона, която издаде книгата „Английски рози“ и Кийт Ричардс, който издаде детска книга, като рисунките в нея са дело на дъщеря му.

Първата книга на Фарел ще е на пазара на 22 септември в тираж 250 хиляди екземпляра.В основата й ще стои хитът Happy – не е трудно да се досетим, че тази тема е най-близка до детството и децата. В книгата ще бъдат включени и илюстрации на деца от различни краища на света.


В новия брой

Анджелина Джоли на корицата на новия брой на ELLE България