С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Дуейн Джонсън ще получи звезда на "Алеята на славата"

Тереза Восканян • 07.12.2017

"За мен е голяма чест!", пише Скалата в Twitter

Дуейн Джонсън ще получи звезда на "Алеята на славата"
 © getty

Дуейн Джонсън през последните 15 години е познат повече като актьор. Прозвището му "Скалата" идва от кариерата му на борец, но той успешно се прехвръля към филмовите продукции. Общо, Джонсън е участвал в едни от най-запомнящите се екшъни и комедии и е обичан дори от критиците. Той е автор на книгата, също така е и известен филантроп. Като се имат предвид тези постижения, не е изненадващо, че Холивудската търговска камара, която управлява известната Алея на славата, реши да даде на Дуейн Джонсън звезда с неговото име. 

"Дуейн има не само изразителна харизма и талант, той също участва активно в благотворителности като това е един от важните критерии за получаване на звезда на Алеята на слава", - казва продуцентът на този проект Ана Мартинес.

Действително, през 2006 г. Джонсън създава The Rock Foundation, а този фонд помага на болни деца и се занимава с образователни програми.

Церемонията по откриването на звездата на Джонсън ще се състои на 13 декември на холивудския булевард. Самият актоьор реагира на решението на Холивудската търговска камара много емоционално. "За мен е голяма чест. Какво житейско пътешествие само! Толкова съм благодарен и има толкова много хора да благодаря. Ще ви видя всичко там! Текилата е от мен", пише Скалата в своя Twitter.


В новия брой

Адриана Скленарикова с ексклузивни снимки и интервю за ELLE България