Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Какво свързва Пенеопе Крус и Салма Хайек?

Люба Вангелова • 11.01.2017

Какво свързва Пенеопе Крус и Салма Хайек?
 © iStock

Двете знойни брюнетки на Холивуд говорят на един език, обожават да се шегуват една с друга, изглеждат като сестри и често пазаруват и вечерят заедно.

Пенелопе Крус публикува в своя Instagram снимка с именитата си колежка – мексиканската актриса Салма Хайек. Откакато през 2006-та се снимаха заедно във филма „Бандитки“ до днес ги свързва силно приятелство.

В едно от интервютата си Пенелопе казва, че са се запознали по време на пробива й в Холивуд. Салма й показала Лос Анжелис и й помогнала да се адаптира в чуждата държава. По това време и двете били без деца и свободното си време изкарвали заедно. „Като родни сестри сме, имаме еднакво чувство за хумор“, казва испанката.

Днес 42-годишната Пенелопе живее в две къщи: в Лос Анжелис и в Мадрид. Двамата със съпруга й – Хавиер Бардем – са едни от най-търсените актьори в Холивуд. Отглеждат и двете си деца – син Леонардо и дъщеря Луна.

50-годишната Хайек живее със съпруга си Франсоа-Анри Пино в Лондон. Той е един от най-богатите хора на Земята. Двамата отглеждат дъщеря им Валентина. Независимо, че животът ги раздели, двете знойни брюнетки продължават да се срещат и да изкарват време заедно винаги, когато могат. 


В новия брой

МоделътJAQUELINE SAPPERT на корицата на сп. ELLE.