С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Кандис Суейнпоул се присъедини към Наталия Водянова

Люба Вангелова • 21.12.2016

Моделът обясни защо жените не трябва да се срамуват да кърмят

Кандис Суейнпоул се присъедини към Наталия Водянова
 © Instagram

Кандис Суейнпоул по примера на Наталия Водянова публикува снимка на новородения си син Анек по време на кърмене, като написа кратко есе, в което обясни защо не се стеснява да кърми публично.

„Много жени днес се крият, за да кърмят децата си, махат се от обществените места. Аз също усещам стеснителност и необходимост да се скрия, когато кърмя сина си на обществено място, но в същото време не изпитвам нищо подобно, когато се снимам голя заради изкуството“, е написала Кандис. Моделът добавя, че в съвременния свят съществуват двойни стандарти: когато жените разголват гърдите си за фотосесии, това не смущава никого. Но, когато е заради дете, всички започват да недоволстват.

© Instagram

„Светът се отнася съвсем спокойно към насилието по телевизията и сексуализирането на женските гърди по екрана. Защо всичко е различно, когато става дума за кърменето на дете? То не е сексуално, а нещо естествено. Тези, които мислят, че кърменето на публични места е неправилно, трябва да получат повече знания колко полезно е това.“

На 5 октомври 2016 г Кандис Суейнпоул стана майка за първи път. Тя и нейният любим Херман Николи имат син, който нарекоха Анек.  

© Instagram


В новия брой

Лейди Гага на корицата на новия брой на сп. ELLE