С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Кейт Мос изхвърли младото си гадже

16.05.2016

Той влязъл да се лекува в клиника

Кейт и Николай
Кейт и Николай © dailymail

Въпреки че моделът Кейт Мос не може да се похвали с прилично поведение, изглежда и тя има свой предел на търпимост що се отнася до бохемски начин на живот. Приятели на 42-годишната британка разкриха, че наскоро тя е изхвърлила от дома си младото си гадже Николай фон Бисмарк, тъй като той прекалявал със злоупотребата на алкохол и опиати.

На модела й дошло до гуша след ужасяващата ваканция, която двамата с Николай си спретнали съвсем наскоро. Според информацията виконтът имал моменти, в които халюцинирал и дори започнал да преследва въображаеми мъже, които го преследват. В един момент дори се метнал от прозореца в стаята си и подгонил несъществуващия мъж.

Поведението на Николай много притеснил Кейт и тя му изнесла целия багаж от дома си в Лондон. Предупредила го и че няма да го вземе обратно, ако не се лекува в клиника. Говори се, че той вече е постъпил в такава в Канада.

Автор: Ирена Късметска


В новия брой

Алекс Петканова с малкия Габриел на корицата на новия брой на ELLE