С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Лурдес притеснена за Мадона, певицата пред нервна криза

10.03.2016

Кралицата на попа не може да прежали загубата на сина си

Лурдес Леон
Лурдес Леон © Instagram

19-годишната Лурдес се опитва да изглади отношенията между Мадона и брат си Роко, който от месец ноември миналата година отказва да се върне в Америка при известната певица. Тийнейджърката през няколко дни звъни на момчето по телефона и се опитва да го убеди да говори на майка им, която се опита да си го върне чрез съда.  

"Лурдес е много притеснена за майка си. Мадона няма никакъв достъп до живота на Роко", споделя близък до семейството на известната певица. Тя била силно загрижена не само за собствената си връзка със сина си, но и до неговата със сестрите му Лурдес и Мърси и с брат му Дейвид. 

Семейството на Мадона
Семейството на Мадона © Instagram

"Мадона буквално е пред нервен срив. Това е единственият й биологичен син и връзката им беше невероятно силна", допълва още мъжът. Певицата била изключително горда с дъщеря си, която влезе в колеж и се надява, че това ще покаже на Роко колко добра и всеотдайна майка е всъщност. 

На концерта си в Нова Зеландия Мадона през сълзи сподели от сцената, че Роко много й липсва, но, че е приела факта, че го е загубила. 

Децата на Мадона

Назад Напред

Автор: Ирена Късметска


В новия брой

Алекс Петканова с малкия Габриел на корицата на новия брой на ELLE