С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Матю Макконъхи стана професор в Тексаския университет

Тереза Восканян • 30.08.2019

Носителят на Оскар си сътрудничи с образователната институция от 2015 г.

Матю Макконъхи стана професор в Тексаския университет
 © getty

The Hollywood Reporter съобщи, че Матю Макконъхи e станал професор в Тексаския университет в Остин, където преподава от 2015 г. като гостуващ професор.

Актьорът и продуцент ще започне работа в катедра „Радио, телевизия и кино“ още тази есен. Той също така ще продължи да води своя собствен курс по "Сценарии във филмовата продукция".


МАТЮ МАККОНЪХИ МОЖЕ ДА ЖИВЕЕ В ПАЛАТ, НО ПРЕДПОЧИТА КАРАВАНА


Представители на университета отбелязаха, че решението да дадат звание на Макконъхи изразява признанието им към неговото преподаване и менторство, както и желанието му да работи със студентите, не само в класната стая.

Последният филм на актьора е комедията The Beach Bum, в който той е в ролята на странен поет с псевдоним Moon Dog. Макконъхи се опитва да довърши приказната си колекция от стихотворения, но винаги е възпрепятстван от различни неприятности.


В новия брой

Алекс Петканова с малкия Габриел на корицата на новия брой на ELLE