С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Меган Маркъл ще пуска благотворителна колекция дрехи

Тереза Восканян • 31.07.2019

Колекцията ще бъде на пазара по-късно тази година

Меган Маркъл ще пуска благотворителна колекция дрехи
 © getty

В подкрепа на организацията Smart Works, херцогинята на Съсекс ще пуска благотворителна колекця с офис дрехи. Със събраните средства ще бъдат предоставени на безработни жени безплатни дрехи и обучения, с които да се подготвят за интервюта за работа. 

Колекцията на херцогинята на Съсекс ще бъде пусната в края на тази година и ще бъде продавана по следния начин - за всяка покупка ще бъде изпратено по един артикул в Smart Works. 


ЗАЩО МЕГАН МАРКЪЛ НОСИ ЧЕРНИ РОКЛИ ЧЕСТО?


„Това не само ще ни позволи да бъдем част от една обща история, но и ще ни напомни, че всички сме заедно“, обясни Меган.

Над колекцията работят Marks&Spencer, универсалните магазини John Lewis, марка Jigsaw и приятелката на херцогинята - дизайнерката Миша Ноню. Отбелязва се, че след като Маркъл стана покровител на Smart Works, организацията започна да работи много по-ефективно. Само през февруари тя е помогнала на 187 жени в Лондон, което е почти два пъти повече в сравнение със същия месец преди година.

Публичните изяви на Меган Маркъл


В новия брой

Алекс Петканова с малкия Габриел на корицата на новия брой на ELLE