С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Никол Кидман за брака си с Том Круз: „Като погледна назад, не разбирам за какво беше всичко.“

04.10.2016

Никол Кидман
Никол Кидман © Splash

Била си омъжена веднъж за Том Круз, а след това цял живот обясняваш на журналисти какъв е бил бракът ви. Именно така се получава с Никол Кидман, макар и от развода им да са минали вече 15 години. Неотдавна в интервю за списание Red звездата от филма „Широко затворени очи“ отново трябваше да разказва за тези отношения. Никол сравни себе си с Тейлър Суифт, като отбеляза, че се е омъжила за Том много млада.

Бях толкова млада, когато се омъжих. Днес поглеждам назад и не разбирам какво беше това. По онова време изглеждах като Тейлър Суифт, а тя е само на 26. Когато бях на 27, аз имах вече две деца и бях омъжена от 4 години. Но аз това исках.

В интервюто тя разказа и за брака си с музиканта Кийт Ърбан, с когото Никол е щастлива вече 10 години.

„За това време ние преминахме през много неща и днес сме по-силни от когато и да било. Не се хваля, но наистина е така“, добавя актрисата. „Когато остарявате, вие се учите от грешките си. Когато сключвате втори брак, искате той да бъде последен. Преди да вземете каквото и да е решение, го обмисляте дали ще е добро за вас. Просто е, но наистина работи.

Никол Кидман и Кийт Ърбан
Никол Кидман и Кийт Ърбан © Splash

Никол не пропусна и темата за майчинството - тя има четири деца, две от които са осиновени.

Според съпруга ми имам силно развит майчински инстинкт. Харесва ми да се грижа за хората, това ми носи радост. Майчинството е удивително пътешествие. Няма значение дали децата са собствени или осиновени, те имат нужда единствено от любов.

Автор Люба Вангелова


В новия брой

Лейди Гага на корицата на новия брой на сп. ELLE