С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Риана още обича Крис Браун, въпреки че я преби от бой

07.10.2015

"Ще държа на него до края на живота си", твърди певицата

Крис Браун и Риана, когато бяха щастливи
Крис Браун и Риана, когато бяха щастливи © Getty images

Привързаността, която Риана е изпитвала към бившето си гадже Крис Браун явно продължава и до днес, тъй като барбадоската е категорична, че ще държи на него до края на живота си.

Певицата обясни, че не е взела трудно решението да му даде втори шанс, след скандала между двамата през 2009 г, когато той я преби в колата си, преди наградите "Грами". "Исках да го предпазя. Почувствах, че хората не го разбират", споделя изпълнителката пред американско списание.

Риана е категорична, че макар с днешна дата двамата да не поддържат почти никакви отношения, тя все още има чувства към него. "Не го мразя, напротив. Ще държа на него и ще обичам, докато съм жива", заявява Риана. Тя споделя, че макар името й да се свързва с редица знайни и незнайни мачовци, Крис Браун е последното й "истинско гадже".

И макар че определя като грешка повторното им събиране през 2012 г, тя все пак не съжалява, че го е направила, защото е имал нужда от подкрепата й.

Крис нарисува на врата си пребитата Риана
Крис нарисува на врата си пребитата Риана © internet

Крис Браун в съда
Крис Браун в съда © Getty images

Автор: Ирена Късметска


В новия брой

Корицата на ELLE България с ексклузивна сесия и интервю в броя със Селин Дион