С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Риана - серийният крадец на чаши

Тереза Восканян • 19.06.2018

Певицата има навика да си тръгва с чашите от клубове и ресторантите, които посещава

Риана - серийният крадец на чаши

Преди ден Греъм Нортън успя да засрами певицата в ефир като показа няколко снимки, в които папараците са я хванали да измъква чаши от ресторанти и барове. 

Този лош навик на Рири е добре познат на феновете ѝ, но явно не и на водещия, който искаше да разбере как точно се случва това. 

"Дори не знам дали си наясно колко си криминална", се пошегува Греъм и показа снимка на певицата от S&M периода й, в която тя си тръгва със стъклена чаша в ръка.

 "Получи ли разрешение от заведението да си тръгваш с тази чаша?", я подпита водещият. Риана се опита да се измъкне от ситуацията като се оправда, че е възможно да е дошла на партито с тази чаша. Греъм не остави нещата просто така и показа редица други снимки,  в които Рири небрежно си тръгва с чаши, а един път даже с бутилка в ръка.

"Майка ми ще го види това", накрая засрамено подхвърли Риана. 


В новия брой

Емилия Кларк, кралицата на Холивуд, на корицата на сп. ELLE