С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Симо и Богдана подновиха ефирните си клетви в ефир и пред много приятели

28.02.2019

Най-забавният сутрешен блок в българския радиоефир празнува рожден ден - 17 години Стартер, 17 години Пълен брак.

Симо и Боги
Симо и Боги © press

Както подобава на празненства по случай годишнина, ефирната двойка посрещна близки приятели, с които да отбележи светлата дата и с които да обсъди в детайли екзистенциални брачни и сватбени въпроси.

В дебата на тема "за" и "против" да се ожените след 17 години съвместно съжителство се включиха Илиян Любомиров, Мариана Попова, Веселин Плачков, Лара Златарева и Иван Юруков. А разгорещения спор спечели Богдана, която защитаваше тезата, че сватба не е нужна. Не на това мнение беше Кристина Патрашкова, която заяви, че подписът в гражданското е ключов, защото означава, че човекът, който си избрал е различен и важен за теб.

© press

Георги Тошев, който отговаря на традиционните Пет въпроса на Стартер в празничния ден, определи доверието и чуваемостта между партньорите, като най-важни елементи за дълголетието на една връзка. Тошев категорично заяви, че именно доверието между Симо и Боги е това, което прави магията на техния дует толкова привличаща за гостите и слушателите им. Иван Юруков пък припомни култовия Яворов цитат: „Смисълът на брака не в благословията на попа, а в благословията на природата.“ Освен че направи ефирна премиера на новата си песен „Две хубави очи“ Мариана Попова успя да хвана и импровизирания сватбен букет, подарен на Богдана от Румен Бахов от NOVA.

© press

Сред останалите звездни гости бяха още Стефан Щерев, Рафи, Лара Златарева, Робин Кафалиев, Стефан Вълдобрев, Дует Ритон, Михаела Маринова, Мариана Попова и Веселин Плачков, Поли Генова, Ани Пападополу, Иван Лечев, Графа, Орлин Павлов, Мария Андонова, Нели Хаджийска от „Търси се“.

Като всеки класически рожден ден и този - завърши с торта, но – сватбена и с песен за рожден ден – но от Орлин Павлов, Михаела Маринова, Графа и Поли Генова.

17 години Стартер, 17 години Пълен брак

Назад Напред


В новия брой

Анджелина Джоли на корицата на новия брой на ELLE България