С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Търси се новият Fashion Idol на България

26.03.2019

Кастингите за първия сезон на „Fashion Idol / Професия: Toп Модел“ са на 30 март

Търси се новият Fashion Idol на България
 © Getty

Кой ще бъде новият Fashion Idol на България предстои да разберем до няколко седмици. Съвсем скоро започва първият сезон на "Fashion Idol/Професия: Toп Модел" – най-новото риалити на най-разпознаваемата модна агенция в България Visages.

В продължение на две седмици 10 момичета, посветени на мечтата си да бъдат професионални модели, ще преминат през 10 различни предизвикателства. Всеки епизод ще ги отвежда една стъпка по-близо до тяхната съкровена мечта – да станат следващия Fashion Idol.

Авторитетното жури в състав Жени Калканджиева, Борислав Сапунджиев-Урсула и Иво Аръков знае, че светът на модата не прощава, затова съдиите не са готови на компромиси. А залогът е много голям: рекламни договори на стойност 10 000 лв., участие в рекламна кампания на водещ търговски център, модна сесия за списание Elle, пътуване и срещи с водещи модни агенции в Милано.

Всяко момиче, готово да се включи в предизвикателството Fashion Idol, може да се регистрира на fashionidol@visages.net до 29.03.2019 г. Предварително одобрените кандидатки ще получат покана за кастинга, който ще се проведе на 30.03.2019 г. от 14 часа.

Повече информация на visages.net.


В новия брой

Не сме идеални! Но в това ни е чарът