С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

За благодарност! Дейвид Бауи завеща 1 милион на бавачката на сина му

02.02.2016

Половината богатство отива в ръцете на Иман

Дейвид Бауи
Дейвид Бауи © Getty images

Напоследък звездните бавачки предизвикват повече скандали, отколкото похвали, тъй като стават причина за не малко раздели и разводи сред популярните двойки. Причината е, че наред с грижите за децата в семействата, те хвърлят по едно око и на татковците, които от своя страна трудно устояват на изкушенията, които им предоставят младите и секси дами.

Не такъв обаче е случаят с бившата бавачка в семейството на покойната музикална звезда Дейвид Бауи. Марион Скени е жената, която станала много близка на Дейвид и бившата му съпруга Анджи, тъй като почти изцяло поела грижите за сина им Дънкан, докато родителите му работили и се занимавали с проблемите помежду си. За благодарност Марион била вписана в завещанието на Бауи, който решил да й даде 1 милион долара като благодарност за всеотдайността й към сина му. Самият Дънкан пък винаги е споделял, че счита бавачката си за своя майка.

Богатството на Дейвид Бауи възлиза на над 100 милиона долара. Близо 3 милиона той е завещал на асистентката си, която е неотлъчно до него повече от 40 години. Половината от парите отиват при съпругата му Иман, докато другата половина ще бъде разпределена между двете му деца - 44-годишния Дънкан и 15-годишната му дъщеря с Иман Александия.

Емблематични моменти на Дейвид Бауи

Назад Напред

Автор: Ирена Късметска


В новия брой

Анджелина Джоли на корицата на новия брой на ELLE България