С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Защо Виктория Бекъм няма да участва на турнето на Spice Girls

Тереза Восканян • 08.11.2018

Причината е "бизнес ангажименти"

Защо Виктория Бекъм няма да участва на турнето на Spice Girls
 © getty

Вчера бившите членове на групата Spice Girls, Джери Холиуел, Ема Бънтън, Мелани Браун и Мелани Чишълм обявиха своето предстоящо турне в Обединеното кралство, което ще се проведе през юни 2019 година.

Също така стана известно, че Виктория Бекъм няма да участва в концертите на групата поради работата по модната си марка. Самата тя обясни своя отказ с "бизнес ангажименти".

"Spice Girls бяха много важна част от моя живот и аз пожелавам на моите момичета много любов и да се забавляват по време на представленията си", каза Бекъм. "Знам, че ще направят страхотно шоу, а и чудесните фенове от миналото и настоящето ще си прекарат страхотно".

В едно от интервютата си Мелани Браун изрази надежда, че Бекъм ще се присъедини към групата поне в няколко изпълнения.

"Участието на нас четирите беше напълно потвърдено, но Вик може да се присъедини към нас на определен етап", каза Браун. "Ще бъде голяма загуба, ако не направи това."

Припомняме, че тази година едноименната марка на Виктория Бекъм отпразнува десетата си годишнина.


В новия брой

Мария Илиева на корицата на новия брой на ELLE