С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Ако ще предлагате брак, днес е денят!

Мария Георгиева • 20.03.2018

20 март, обявен за Международен ден на щастието, в някои страни се отбелязва и като Ден на предложението за брак

Ако ще предлагате брак, днес е денят!
 © iStock

Ако така или иначе сте планирали да се видите в бяла рокля тази година, пък дори и да не сте, но има на кого да отправите предложение за брак, направете го днес! 20 март е Международният ден на щастието, но на много места по света се отбелязва и като Денят на предложението за брак.

Топ тренд за 2018: Булка-бунтарка

Назад Напред

24 прически за булки от модния подиум

Назад Напред

Международният ден на щастието (20 март) е приет с резолюция 66/281 на Общото събрание на ООН от 28 юни 2012 г., в която е декларирано, че стремежът към щастие и благополучие е фундаментална цел на човечеството.
Според документа щастието трябва да бъде цел на държавната политика и да стане компонент на по-комплексен, справедлив и балансиран подход към икономически растеж, който да допринася за устойчиво развитие, изкореняване на нищетата и осигуряване на щастие.
ООН призовава всички държави, международни и регионални организации, както и гражданското общество да отбелязват Международния ден на щастието.

10 места, на които да имате сватба-мечта

Назад Напред


В новия брой

Мария Илиева на корицата на новия брой на ELLE