С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Азиатският фестивал в София обещава цветно шествие

10.05.2018

На 12 май 2018 г, в Борисовата градина ще се проведе второто издание на азиатския фестивал „Цветовете на традициите“

Азиатският фестивал в София обещава цветно шествие
 © Фестивал „Цветовете на традициите“ в София

Преди да бъде поставено официалното начало на фестивала „Цветовете на традициите“, на 11-ти май (петък) в 18 ч. в Борисовата градина, ще се събере колорита на 14 азиатски страни в своеобразен парад, стартиращ от “Лятната естрада” и приключващ на езерото “Ариана”.

През целия фестивален ден, гостите ще станат свидетели на над 50 различни музикални, театрални, кулинарни и танцови изпълнения, идващи от далечна Азия.

Както в предишното издание на фестивала, така и тази година, той е посветен на благородна кауза – приемните деца и семейства, които фондация „За Нашите Деца“ подкрепя.

В рамките на фестивалния ден ще се проведе томбола с награди, любезно предоставени от спонсорите на форума. Два самолетни билета до дестинация в Азия по избор, уикенд за двама на българското Черноморие, разходка с лодка с приятели  са само част от възможните награди.


АЗИАТСКАТА КУЛТУРА ПРЕДСТАВЕНА ОТ 13 ДЪРЖАВИ В СОФИЯ


© Фестивал „Цветовете на традициите“ в София

Най-добрите ризорти в Азия, на които можете да прекарате вашия меден месец

Назад Напред

Събраните средства от томболата ще бъдат дарени в полза на  деца, лишени от родителска грижа да получат безгрижно, цветно и изпълнено с любов детство, в приемни семейства.

Ще бъдат организирани спортни и летни лагери, зелено училище, арт-ателиета, посещение на театрални постановки и други дейности, които да насърчат развитието на 17 приемни деца, разгръщайки техния потенциал.

Фестивалът „Цветовете на традициите“ се провежда за втора година със стремеж да се превърне в традиционно мултикултурно събитие, популяризиращо автентичния дух и култура на азиатските държави у нас и създаващо среда на приятелство и партньорство.

Колоритни кадри от азиатските фестивали по света

Назад Напред


В новия брой

Лейди Гага на корицата на новия брой на сп. ELLE