С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Болницата, в която Кейт Мидълтън ще ражда, е окупирана от фенове

Тереза Восканян • 18.04.2018

Предполага се, че херцогинята ще роди третото си дете на рождената дата на Кралицата

Болницата, в която Кейт Мидълтън ще ражда, е окупирана от фенове
 © getty

Десетки фенове на Уилям и Кейт опънаха палатков лагер в очакване на раждането на третото бебе на кралската двойка като по този начин окупираха болницата Сейнт Мери в центъра на Лондон.

Увили се в националния флаг на Великобритания суперфеновете са с надеждата да са от първите зърнали лицето на новороденото на херцогинята на Кеймбридж. Ентусиастите са се разположили покрай стената на болницата от ранния понеделник на 9-ти април, когато са били издигнати знаци за забрана на уличния паркинг и специално отделено място за медиите. 

Феновете на кралската двойка ще седят и чакат за този исторически момент независимо от времето и температурните непостоянства.

Говори се, че Кейт ще ражда със секцио ден по-рано, за да даде живот на третото си дете на рождената дата на Кралицата. Тази информация, обаче, няма официални потвърждения. 

Визиите на Кейт Мидълтън

Назад Напред
 


В новия брой

Корицата на новия брой на сп. ELLE