С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Fibank e любима марка на българите

16.07.2018

Банката събра най-много потребителски гласове

Fibank e любима марка на българите

В навечерието на своята 25-та годишнина Fibank бе отличена като Любима марка на българите.

Призът е в категория „БАНКИ“ на единствената потребителска класация у нас - „Любимите марки”. Банката събра най-много потребителски гласове във финалния кръг на класацията и завоюва престижното отличие за трети път от създаването на класацията.

Конкурсът се провежда за десета поредна година от списание Business Lady.

„Любимите марки” е уникална потребителска класация, основана единствено върху мнението и нагласите на потребителите.  Те имаха възможност чрез гласуване сами да изберат своя фаворит във всяка една от категориите. През тази година победителите бяха определени с гласовете на над 42 000 души.

Fibank бе класирана и в призовата тройка в още две категории - "Любим работодател" и "Иновативни марки".

Отличието „Любима марка на българите“ е показателно за усилията, които банката полага вече 25 години да бъде близо до своите клиенти, като им предлага най-съвременните и гъвкави финансови решения. През годините Fibank се утвърди като доверен партньор на българския бизнес и домакинства. По повод своя 25-ти рожден ден банката е подготвила и широка гама специални предложения към клиентите си.


В новия брой

Корицата на ELLE България с ексклузивна сесия и интервю в броя със Селин Дион