С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Хари Стайлс излиза с модел на Victoria's Secret, отново

Тереза Восканян • 03.08.2017

Камил Роу е новата приятелка на певеца

Камил Роу и Хари Стайлс
Камил Роу и Хари Стайлс © getty

След Сара Сампайо и Надин Леополд, приятелите на Хари Стайлс го издадоха, че от скоро той се среща с американския модел Камил Роу. 

Според източниците,  "Хари и Камил са в раннen стадий на запознанствo.Той e много предпазлив относно нея, за това и не иска да показва нещата толкова публично. Те добре се пасват по характер и изглеждат щастливи."

По време на беседа по BBC 1 миналия месец, Хари почти разкри тайната. Певецът беше интервюиран от свой близък приятел, който използва монитор за сърдечната честота и по време на разговора им му показа снимка на Камил.

Сърдечният му ритъм бе нормален дори, когато му показаха фотография на Калим, но рязко скочи, когато видя снимка на любимия му модел боти.

 "О! Мисля, че това е забавена реакция от Ками. Няма как сърцето ти тупти по-бързо за обувки, отколкото за Камил? Нали така?", се пошегува интервюиращият. 

 

 

 

 

Ein Beitrag geteilt von Camille Rowe -Bel (@fingermonkey) am

 


В новия брой

Анджелина Джоли на корицата на новия брой на ELLE България