С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Кехлибарена напитка за предстоящите слънчеви дни

18.04.2019

Тенденциите на пазара през последните години сочат, че вкусът на консуматорите се променя в търсене на нови необичайни и вълнуващи преживявания

Кехлибарена напитка за предстоящите слънчеви дни
 © iStock

Консуматорите в България се придържат към марки, които са им познати или са препоръчани от приятели или близки. Но също така те демонстрират все повече желание да бъдат разпознати като потребители, които имат „индивидуални нужди“, а не са част от „масовия пазар“.

Поради тази причина българските потребители очакват все повече необичайни преживявания и иновации от големите марки, които познават и на които се доверяват. Тази тенденция е валидна и за международните пивовари и това е причината големите световни марки да стават все по-силни в представянето на различни стилове.

Следвайки тези трендове, ЗАГОРКА отговаря на нуждите на потребителите, предлагайки им достъпна крафт бира.


БЕЗАЛКОХОЛНАТА БИРА Е ПОЛЕЗНА ЗА СЪРЦЕТО


Предстяйки ново пиво, което става част от портфолиото на марката, пивоварната е първата сред големите производители на бира в България, която ще предложи IPA (India Pale Ale). Пивото има корени от британските пивоварни традиции, но съчетава в себе си 100% български малц и талантът на майстор-пивовара на ЗАГОРКА.

Бирата е нефилтрирана, отличаваща се с приятна горчивина и плодови нюанси, идващи от два вида ароматен хмел и е подходящa за всекидневна консумация.


В новия брой

Мария Илиева на корицата на новия брой на ELLE