С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Новият филтър на Snapchat ви сменя джендъра

Тереза Восканян • 14.05.2019

Филтърът се нарича "Gender swap"

Новият филтър на Snapchat ви сменя джендъра

Изглежда, кучешката муцуна вече не е актуална! Приложението Snapchat създаде нови филтри за снимки и видеоклипове, с чоято помощ мъжете могат да се превърнат в жени, а жените в мъже.

За образа на жената приложението добавя прическа с дълга коса, тънки вежди и грим на очите. Също така, алгоритъмът рисува и скули. Мъжкият образ се получава с помощта на гъсти вежди и лека набола брада. 


МОЖЕ ЛИ СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ ДА ПОДСКАЖАТ, ЧЕ СТЕ В ДЕПРЕСИЯ?


Потребителите отбелязаха, че Snapchat не се справя много добре с брадатите мъже, които са пробвали новия филтър. Те са останали почти със същата гъстота на брадата. Но не се бойте, екипите, които стоият зад приложението много бързо премахват подобни неточности и много скоро, всеки ще може да се види как би могъл да изглежда във визията на срещуположния пол. 


В новия брой

Алекс Петканова с малкия Габриел на корицата на новия брой на ELLE