С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Удължава се срокът за кандидатстване в IAB MIXX Awards

06.11.2017

IAB Bulgaria удължава срока за подаване на кандидатури в MIXX Awards до 10-ти ноември

Удължава се срокът за кандидатстване в IAB MIXX Awards

Това са единствените награди в страната, които са посветени изцяло на дигиталния маркетинг и отличаващи най-добрите български онлайн кампании и практики.

На 23-ти ноември ще се проведе третото поредно издание на престижния конкурс, който е по лиценз на световните MIXX Awards. Тази година категориите, в които ще могат да премерят сили кандидатите, са почти двойно повече от миналата година и са 13, като същата е бройката и на членовете на журито.

Всеки един член на журито отговаря за една категория и на събитието ще направи анализ на кампания от световната практика, която според него е променила правилата в дигиталните комуникации през последната година.

Само след три седмици ще научим имената на най-иновативните и успешни онлайн кампании в България, както и да видим вдъхновяващите презентации на журито, а билети за събитието могат да се закупят от ТУК.

 


В новия брой

Корицата на ELLE България с ексклузивна сесия и интервю в броя със Селин Дион