С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Ватикана ще заеме 50 експоната за Met Gala

Тереза Восканян • 13.11.2017

И колекция от дрехи на 15 римски папи

Ватикана ще заеме 50 експоната за Met Gala
 © metmuseum

Както врече знаем, следваща тема на Годишния бал на костюмният институт в музея Метрополитън (съкратено - Met Gala) е "Божествени тела: Модата и католическото въображението. Създателката на събитието - Анна Уинтур вече обяви кои ще са водещите на шоуто.


АМАЛ КЛУНИ И РИАНА ЩЕ СА ВОДЕЩИТЕ НА MET GALA 2018


По информация споделена от WWD, от Музеят за съвременно изкуство "Метрополитън" за тематичната изложба са поканили за сътрудничество Ватикана.

50 пръстени, диадеми, аксесоари и католически папски одежди ще бъдат изложени в музея, за да се покаже връзката на религиозните традиции с произведенията на дизайнери като Раф Симънс, Тиери Мюглер, Кристобал Баленсиага, Том Браун, Азедин Алая, Джон Галиано, Пиерпаоло Поколи и Елза Скиапарели. Много експонати никога не са били изложени извън стените на Ватикана.

Експозицията ще бъде разположена в две галерии в основната част на музея, Костюмният център на Ана Винтур и във филиала на Met Gala на северния хълм на Манхатън.

Най-добрите after party визии след Met Gala 2017

Назад Напред


В новия брой

Адриана Скленарикова с ексклузивни снимки и интервю за ELLE България